Busiga barnkläder och annat smått & gott

Busiga barnkläder och annat smått & gott

Om lerolai

Jag har alltid älskat att sy och handarbeta, fick min första symaskin när jag var sex år och sydde kläder till mina Barbiedockor. Jag har sytt en del nallar till vänners bebisar och en hel del kläder till mig själv då och då genom åren. Men när jag var hemma och var mammaledig med våra två tjejer, tog intresset riktig fart igen. Jag började sy ganska mycket kläder till dem och har dessutom vågat mig på några beställningar till våra vänners småttingar. Så ser du något du gillar, maila mig så kan vi se vad vi kan göra! linda@rosander.info

Min maskinpark:
Jag har en Janome 9700 som jag syr och broderar på. En Pfaff 797 Hobbylock, en mycket snäll och förlåtande overlock som jag fick av min man på vår tvååriga bröllopsdag. På valentindagen 2010 utökades familjen med en Brother 2340 Coverstitch, också den från min underbare och tålmodige man, det är många kvällar han fått sitta och lyssna på mina symaskiner!

Adventsfika

ProjektPosted by Linda Mon, December 13, 2010 21:12:40
Igår träffade vi superhärliga E, J och H, först ponnyridning med barnen och sedan jättemysig 3e advents fika som drog ut lääänge på tiden, men oj vad trevligt vi hadesmiley Får absolut bli en träff snart igen!

Istället för en blomma, blev det ett hekto te med julig smak i julstrumpa till mamma i familjen. Hoppas att det var gott.


  • Comments(2)//lerolaiblogg.rosander.info/#post152