Busiga barnkläder och annat smått & gott

Busiga barnkläder och annat smått & gott

Om lerolai

Jag har alltid älskat att sy och handarbeta, fick min första symaskin när jag var sex år och sydde kläder till mina Barbiedockor. Jag har sytt en del nallar till vänners bebisar och en hel del kläder till mig själv då och då genom åren. Men när jag var hemma och var mammaledig med våra två tjejer, tog intresset riktig fart igen. Jag började sy ganska mycket kläder till dem och har dessutom vågat mig på några beställningar till våra vänners småttingar. Så ser du något du gillar, maila mig så kan vi se vad vi kan göra! linda@rosander.info

Min maskinpark:
Jag har en Janome 9700 som jag syr och broderar på. En Pfaff 797 Hobbylock, en mycket snäll och förlåtande overlock som jag fick av min man på vår tvååriga bröllopsdag. På valentindagen 2010 utökades familjen med en Brother 2340 Coverstitch, också den från min underbare och tålmodige man, det är många kvällar han fått sitta och lyssna på mina symaskiner!

Halsfluss

AllmäntPosted by Linda Sun, October 24, 2010 22:16:31
Inget sytt idag, fick köra till jourläkaren med lilltjejen som har fått halsfluss! Nu har vi nog snart haft alla sjukdomar som går att få i öron-, näs- och halsregionensmiley Stackaren har gjort oss halvtokiga inatt och väckt oss en gång i halvtimmen!

Det blev recept på penicillin (igen, avslutade förra omgången för två veckor sedan) och snällt köra till apoteket och hämta ut. Vi som skulle baka kanelbullar idag, inför stundande kalassmiley

Jag skall iaf om jag hinner imorgon, sy den där pälsmössan med öronlapparna; vars mönster jag ritade igår! Även om läkaren säger att det inte spelar någon roll om hon har tjock mössa eller ej, jag tror på varma mössor. Alla sätt att hålla henne kry framöver, är bra!!!!!

  • Comments(0)//lerolaiblogg.rosander.info/#post98