Busiga barnkläder och annat smått & gott

Busiga barnkläder och annat smått & gott

Om lerolai

Jag har alltid älskat att sy och handarbeta, fick min första symaskin när jag var sex år och sydde kläder till mina Barbiedockor. Jag har sytt en del nallar till vänners bebisar och en hel del kläder till mig själv då och då genom åren. Men när jag var hemma och var mammaledig med våra två tjejer, tog intresset riktig fart igen. Jag började sy ganska mycket kläder till dem och har dessutom vågat mig på några beställningar till våra vänners småttingar. Så ser du något du gillar, maila mig så kan vi se vad vi kan göra! linda@rosander.info

Min maskinpark:
Jag har en Janome 9700 som jag syr och broderar på. En Pfaff 797 Hobbylock, en mycket snäll och förlåtande overlock som jag fick av min man på vår tvååriga bröllopsdag. På valentindagen 2010 utökades familjen med en Brother 2340 Coverstitch, också den från min underbare och tålmodige man, det är många kvällar han fått sitta och lyssna på mina symaskiner!

Hantverksklubben

AllmäntPosted by Linda Fri, November 19, 2010 14:18:39

Igår kväll var det äntligen dags igen, hantverksklubben samlades! Vi pysslade, pratade, fikade och skrattade som vanligt. Tack tjejer för en helt fantastisk kväll, snacka om energiboostsmiley

Jag glömde fotografera det lilla som tillverkades och som jag dessutom gav till värdinnan för kvällen, så det får bli nästa gång jag gör en likadan.

Men idag är det fredag och helgen är fullproppad med roliga planer, vi får väl se hur mycket pysslande det blir tid till.

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.