Busiga barnkläder och annat smått & gott

Busiga barnkläder och annat smått & gott

Om lerolai

Jag har alltid älskat att sy och handarbeta, fick min första symaskin när jag var sex år och sydde kläder till mina Barbiedockor. Jag har sytt en del nallar till vänners bebisar och en hel del kläder till mig själv då och då genom åren. Men när jag var hemma och var mammaledig med våra två tjejer, tog intresset riktig fart igen. Jag började sy ganska mycket kläder till dem och har dessutom vågat mig på några beställningar till våra vänners småttingar. Så ser du något du gillar, maila mig så kan vi se vad vi kan göra! linda@rosander.info

Min maskinpark:
Jag har en Janome 9700 som jag syr och broderar på. En Pfaff 797 Hobbylock, en mycket snäll och förlåtande overlock som jag fick av min man på vår tvååriga bröllopsdag. På valentindagen 2010 utökades familjen med en Brother 2340 Coverstitch, också den från min underbare och tålmodige man, det är många kvällar han fått sitta och lyssna på mina symaskiner!

Prinsessor till en prinsessa

BeställningarPosted by Linda Sat, November 27, 2010 13:53:48
En tjej som fått en alldeles speciell plats i mitt hjärta, gillar prinsessor. Hennes mamma gillar pastellfärger, så vad kan bli bättre än en blus/tunika med prinsess-slott i pastellrosa.smiley Klar för leverans!  • Comments(4)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Linda Mon, November 29, 2010 20:50:14

smiley Tack själv, gillar att få dig att le! Kramis

Posted by Jessi Mon, November 29, 2010 18:50:15

Du e så himla söt Linda! Du vet verkligen hur du ska få mig att le och då har vi inte känt varandra så himla länge!!

Elin kommer att ääääälsa denna fina tunika! Gissar att jag inte behöver köpa några vårkläder... för hon lär bo i denna! =)

Tack så himla mycket!!

kramar

Posted by Linda Sat, November 27, 2010 22:50:19

Hoppas att tjejen som skall ha den också gillar! :o)

Posted by Camilla/Timote Sat, November 27, 2010 15:36:41

Åh va fin den blev!